Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bérkalkulátor

2016.08.31

A köznevelési törvény és a 326-os rendelet alapján folyamatban van egy (és nem több!) fokozatos (ezt értelmezik sokan többszöriként) béremelési folyamat. Ennek keretében lesz most 2016. szeptember 1-től emelés. Folyamatosan zajlanak a minősítések is, ennek keretében pedig mindig januártól változik az  érintettek illetménye. 

Nyilván mindenki tudni szeretné mennyivel, illetve mi várható. A biztos az, ha a jogszabályok alapján ki-ki kiszámolja magának, ami viszont megint bonyolult, mert eleve három jogszabály több részletéből kell kihámozni az éppen aktuális adatokat. Ezt könnyíti meg ez a kalkulátor.

Maga az alább letölthető kalkulátor nem egy korszakalkotó találmány, egy egyszerű excell táblázat, amit a hatályos jogszabályok alapján beképleteztem. Az egyes munkák az egyes tanéveknek felelnek meg, a jelenlegi változatban a 2016-2017 és a 2017-2018. tanév érhető el.

A kalkulátor nyilván nem tudja figyelembe venni az Nkt. 65.§ (1a) bekezdését, vagyis az illetmény számolható ki vele, ami abban az esetben jár, ha az intézményvezető nem alkalmaz differenciálást.

Bérkalkulátor 2017

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.