Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyévesek lettünk!

2016.09.02

Éppen ma egy éve, annak, hogy úgy döntöttem, egyre szaporodó fordításaimat (ti. jogszabályokat és más szabályzatokat próbálok hétköznapi nyelvre fordítani) egy honlapon gereblyézem össze, és teszem közzé. Volt bennem némi aggodalom, hogy lesz-e igény ilyesmire, hiszen rengeteg ilyen szakértői honlap, csoport, online felület létezik már, nem egy közülük lényegesen magasabb színvonalon, mint amit én fel tudok mutatni. A látogatások száma azonban egy év alatt bőven meghaladta a harmincezret, ami még akkor is megnyugtató szám, ha figyelembe vesszük, hogy nekem ez a kezdőlapom, és naponta többször is meglátogatom...

Néhány érdekes születésnapi adat:

Az összes megtekintés száma e pillanatban: 31418 (ebből kettő egészen biztosan én voltam ma reggel...)

Mikor ezt írom, rajtam kívül még hatan nézik a honlapot, őket külön is üdvözlöm!

A legnépszerűbb menüpont egyértelműen a "Minősítés".

A három legnézettebb bejegyzés természetesen ebben a témakörben szerepel:

    - Hogyan védjünk portfóliót? (3511 megtekintés)

    - Mesterpedagógus feladatai (2315 megtekintés)

    - Minősítési szakértői munka - tapasztalatok és buktatók (1617 megtekintés)

A statisztika szerint rendszeresen vannak éjszakai látogatóim is, nem ritka, hogy ketten-hárman is belépnek az éjszaka legkevésbé dolgos óráiban is. Nekik külön köszönöm, hogy akkor is őrködnek, amikor én alszom, és örülök, hogy álmatlan éjszakáikra sikerült programot biztosítanom. (Egyúttal megnyugtatom őket, hogy a nevüket nem jelzi a statisztika...)

Nekik és a nappalos műszaknak egyaránt köszönöm, hogy bizalmukkal megtiszteltek, és észrevételeikkel, kérdéseikkel segítettek az együtt gondolkodásban.

SZFP

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.